گچ ساتن در گچ کاری

کاربرد گچ ساتن در مراحل آخر نازک کاری و سفید کاری ساختمان است و جالب است بدانید در تولید آن از مواد خاصی مانند پرلیت به جهت دیرگیر کردن آن استفاده می شود، که به همین دلیل هم دارای قیمت بالاتری نسبت به دیگر فراورده ها است. گچ ساتن را به جهت کار به روی سطح گچ سیوا، بتن متخلخل، بتن خشک، پانل گچی و … می توان به کار برد و در نهایت سطح فوق العاده صافی برای شما ایجاد خواهد کرد.

از ویژگی های خاص گچ ساتن می توان به ضد حریق و ضد آب بودن اشاره کرد و همچنین ضدخش و ضد ترک بودن آن سبب شده است بسیار پرطرفدار باشد. نکته مهم درباره گچ ساتن این است که دارای وزن مخصوص بسیار کمی است و به عنوان گچ سبک در ساختمان سازی از آن استفاده می شود.

گچ ساتن به این شکل عمل می کند، که یک لایه نازک عایق گچی بر روی دیوار به وجود آورده و چسبندگی و مقاومت بالایی دارد، این عمل کرد گچ ساتن از مزایای خاص آن می باشد.

نحوه تولید گچ ساتن و تمامی ویژگی های خاص آن

برای ساخت و تولید گچ ساتن ابتدا گچ های معمولی موجود در بازار را به کارخانه برده و با اضافه کردن مواد افزودنی خاصی آن را پخته و به این ترتیب گچ پاششی و ترکیبی را تولید می کنند. از این نوع گچ برای گچ کاری های روی کار بهره می گیرند و به عبارتی این نوع گچ مکمل گچ سیوا می باشد. گچ ساتن از ترکیب گچ عادی با مش بالا و همچنین افزودنی های خاص دیگر که خاصیت دیرگیر کننده دارند، تولید می شود.

سفید کاری,ضخامت گچ کاری,کاربرد گچ ساتن,

با انواع کاربردهای گچ ساتن آشنا شوید

کاربرد اساسی گچ ساتن این است که سطح تراز و یکنواخت را در موارد زیر به وجود می آورد:

  1. لایه نهایی پوشیده شده با گچ پاششی
  2. پوشش نهایی سطح های سیمان آهکی و همچنین سیمان در بازسازی و نیز نوسازی
  3. پوشش صفحه های پنل گچی

این گچ همانند گچ نوع سیوا بعد از ترکیب شدن ملات تا زمان 120 دقیقه الی 160 دقیقه فرصت سخت شدن داشته و می توانید، عملیات پرداخت و ایجاد سطح یکنواخت را با استفاده از آن انجام دهید.

چگونگی آماده سازی ملات و میزان ترکیبی با آب

این مطلب را از دست ندهید
کاربرد گچ در صنعت پزشکی، تشیع جنازه، معماری و هنر

اگر شما هم به دفعات مکرر ملات گچ  را درست کرده باشید، خواهید دانست برای هر 10 کیلو گرم گچ ساتن بایستی 6 الی 6 و نیم لیتر آب داشته باشید. نحوه ساخت ملات به این شکل است که ابتدا گچ ساتن را به آب اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه صبر می کنیم تا در آب خیس شود، بعد شروع به هم زدن می کنیم تا ملاتی یک دست به دست آید. برای به کار گیری گچ ساتن باید توجه داشته باشید که در شرایط محیطی خاصی مانند: دما بین 5 الی 35 درجه و همچنین رطوبت بین 50 تا 60 درجه کار کنید. زمان گیرش نهایی گچ ساتن 300 الی 350 دقیقه بوده و بایستی در زمانی حدود 120 الی 160 دقیقه به روی سطح کار کشیده شده و به کمک ماله پرداخت شود.

مش گچ ساتن در عملیات گچ کاری

گچ ساتن مخصوص عملیات سفید کاری بوده و دارای مش بسیار بالایی می باشد. از گچ ساتن برای لایه نهایی کار استفاده می کنند و علت این کار این است که چون دارای مش بالا است پس می تواند سطحی صاف و یکنواخت برای ما فراهم سازد.

ضخامت گچ کاری با گچ های ساتن در هر متر مربع

لازم است بدانید مقدار مصرفی گچ ساتن 7 الی 9 کیلو گرم در هر متر مربع بوده که در نهایت ضخامتی حدود ا الی 3 سانتی متر خواهد داشت.

نحوه استفاده از گچ ساتن در گچ کاری

جالب است بدانید گچ های ساتن همانند گچ گیپتون توانایی ترکیب شدن با گچ های معمولی را ندارد چراکه خواص و ویژگی های این گچ و همچنین تاثرات مواد افزودنی آن از بین خواهد رفت. ویژگی خاصی که گچ ساتن دارد، این است که زمان گیرش تقریبا بالایی داشته و به استاد کار فرصت کافی برای انجام عملیات گچ کاری را خواهد داد.

مزایای گچ ساتن

شما می توانید گچ ساتن را به روی سطح بتونی خشک، بتن های متخلخل و … استفاده کرده و در نهایت یک سطح کاملا صاف و صیقلی خواهید داشت. می توانید این نوع گچ را برای از بین بردن ترک ها یا شکاف های روی دیوار هم استفاده کنید و خواهید دید این گچ دارای ضخامت کم و چسبندگی بالایی می باشد.

برای خرید انواع گچ با این شماره تماس بگیرید. علی قمصری نژاد - 09128047761 - 02177429500